Muurverf


Geef je muur een leuk en fris kleurtje met een verf op oliebasis (alkydlverf) of waterbasis (latexverf). De laatste soort brengt makkelijk aan en droogt snel, wat het de beste voor beginnende schilders maakt. 

Latexverf is in alle soorten, maten en kwaliteiten te verkrijgen. Het is een duurzaam product dat goed isoleert en makkelijk te overschilderen is. Let wel op dat je geen alkydverf met latexverf combineert! 

Je denkt best na of je voor een matte of glanzende verf gaat. De matte soort verdoezelt oneffenheden en is ideaal voor wanden en plafonds. Zijdeglansverf geeft een zachte glans en is beter afwasbaar, waardoor je het gebruikt op muren die vaker moeten schoongemaakt worden. Glansverf heeft dezelfde kwaliteiten maar nog beter en is dus ideaal voor een badkamer of kinderkamer. Als laatste is er de duurzame hoogglansverf, die veel kan verdragen maar waardoor zelfs de allerkleinste oneffenheden zichtbaar worden. 

Wanneer je buiten gaat verven of vochtige ruimtes zoals een kelder of garage wil aanpakken, kies je best voor duurzame latex. Op elke verpakking staat echter wel aangegeven bij welke ruimte die soort het beste past. 

Wij verkopen verf van oa. Histor, Levis, Sigma en Xyladecor.

Deel ons op: