Dankzij ons ruime assortiment paardenvoer staan we bekend als 'De Nijlense Voedercentrale'. We kiezen voor sterke merken als Lannoo, Mijten, Pavo, EquiFit, Cavalor, Equifirst, Havens, Horse Food, Versele en Dumoulin. Maar ook ons huismerk Hens Top is van topkwaliteit. 

Voor het welzijn van je paard is een evenwichtige voeding van essentieel belang. Zorg daarom voor de juiste balans van voedingselementen, mineralen, vitamines en sporenelementen. Vanaf de geboorte, voor over- of ondergewicht, ziektes en andere problemen is er aangepaste voeding voor je paard. 

Hou tijdens het voeren rekening met het gewicht. Verdeel je krachtvoer en ruwvoer zoals droog hooi over verschillende porties. Een gevulde maag is belangrijk, maar geef niet te veel. Let er op dat er voldoende tijd zit tussen het voeren en trainen van je paard en dat het helemaal rustig is voor de voeding. Voeding kan je aanvullen met bijvoorbeeld een liksteen voor extra broodnodige materialen. Ook andere supplementen hebben we in ons assortiment.

Deel ons op: